27 March, 2009

Gambar lama...


Pagi ni masa kat kolej, mencarei koleksi gambar lama untuk dijadikan bahan pengajaran kat budak id...satu gambar yang pelik wujud di dalam koleksi gambar saya... herm......
ok la ... pagi yang ceria apabila tengok balik gambar-gambar lama masa belajar dulu-dulu...ahaks... ; )

26 March, 2009

Talentime...


'Talentime' wayang terbaru Yasmin Ahmad.
Apa perasaan korang masa korang tengok iklan atau trailer wayang ini kat tv?
Mesti korang rasa dia kelakar kan...saya pun rasa ini mesti sebuah filem yang kelakar...
Lepas kerja tak ada kerja dan bosan ( kantoi tak buat kerja master...kofff)...terus memerapkan diri ke pagung wayang dan tengok filem ini...

*****************************
9.30pm... just finished the movie...
A film to cry and laugh with the LOVE one... ; )

23 March, 2009

Potter works solo exhibition...







Pameran ni kat Lot10.
Nice art works and nice peoples !

20 March, 2009

nature inspired...


There always beatiful thing waiting for you to realise...
Even just few tiny water drops on piece of leaves...
A beautiful scene that cheer you up for the whole day...
: )

16 March, 2009

sensitive...


There always a surprise if you sensitive to your surrounding...
Just like this snap! Little blue flowers in bushes...

11 March, 2009

be my guest...






last weekend saya sempat balik ke hometown...dah lama tak balik ke rumah...
sebab cuti pun tiga hari so sempat berjalan-jalan kat port dickson yang dah lama giler saya tak berkunjung... masa berjalan tanpa hala tuju tu, sempat la melepak kat satu restoran yang agak cantik di port dickson ini...restoran ni ada menyediakan pelbagai masakan, malay food, western, ikan bakar......yang best sebab environment restoran ni yang agak cantik. yang paling istimewa about this restoran ialah restoran ini dibina sendiri oleh owner dia(termasuk interior dia sekali)...restoran ini hanya dibuka pada waktu malam. so siapa yang berkunjung ke port dickson tu jangan lupa cuba this restoran...( ala-ala macam iklan zoom malaysia...banyak tempat boleh dilawati, banyak lagi tempat yang boleh diterokai...)

10 March, 2009

loosing and gaining...


erm... ...
tak ada benda nak tulis... bleh?
hahaha...hujung minggu yang penuh dengan perbualan...
hujung minggu yang penuh dengan aktiviti mengembalikan nolstalgia...(betul ke ejaan?)
hujung minggu yang memenatkan...
hujung minggu yang tak dapat diluangkan untuk keluarga...
hujung minggu yang dihabiskan di atas lebuhraya...
hujung minggu yang berjaya mendaftar SPS...
hujung minggu yang menghabiskan banyak duit...

You win some and you lose some...

new environment...






Masih ingat tempat ni?
Studio e06... dah bertukar wajah!
sempat dijadikan kegunaan persendirian untuk dua hari...
menyiapkan proposal untuk master saya...hahaha...
tak sabar memulakan alam belajar !