11 March, 2009

be my guest...






last weekend saya sempat balik ke hometown...dah lama tak balik ke rumah...
sebab cuti pun tiga hari so sempat berjalan-jalan kat port dickson yang dah lama giler saya tak berkunjung... masa berjalan tanpa hala tuju tu, sempat la melepak kat satu restoran yang agak cantik di port dickson ini...restoran ni ada menyediakan pelbagai masakan, malay food, western, ikan bakar......yang best sebab environment restoran ni yang agak cantik. yang paling istimewa about this restoran ialah restoran ini dibina sendiri oleh owner dia(termasuk interior dia sekali)...restoran ini hanya dibuka pada waktu malam. so siapa yang berkunjung ke port dickson tu jangan lupa cuba this restoran...( ala-ala macam iklan zoom malaysia...banyak tempat boleh dilawati, banyak lagi tempat yang boleh diterokai...)

No comments: