30 April, 2009

buah pisang...



Akhirnye pokok pisang kat umah dah berbuah!
hahaha...baru tau yang pokok pisang berbunga macam tu...huhuhu...
budak bandar la katakan...kofff...anyway memang taman kat depan umah yang memberikan banyak kejutan... ada bunga liar yang cantik...pokok pisang yang tumbuh sendiri...ingat pokok pisang ni tak kan berbuah...tiba2 dah berbunga dan berbuah pulak...erm... ...
dengan harapan segala usaha tahun ni pun akan berbuahkan hasil yang lumayan ;)

27 April, 2009

fill with love...







a weekend morning fill with love ; )

13 April, 2009

nilai harga sebuah memori...


Apa harga secawan M**o panas kat mamak atau gerai makcik melayu?
paling mahal pun Rm 1.50... Dalam gambar pulak adalah benda yang sama tapi dihidangkan dalam cawan yang penuh dengan nostalgia... dan harga minuman ni jadi Rm 3.20...
adakah ini nilai harga sebuah cawan atau nilai harga memori indah...
erm... ...

These took me 1 hour...





Ini hasil kerja terbaru saya selepas menghadiri kelas ambik gambar cik itaz...
Sila komen untuk improve hasil tangkapan saya di masa hadapan...
Ini ambik depan sebuah hotel di Port Dickson... Nature inspired...hahaha... ; )

06 April, 2009

old town...





White cofffee, half boil egg, toast... ; )


02 April, 2009

Anugerah Blog Popular 2009 (ABP 09)


Terima kasih kerana berpeluang menyampai anugerah ni...
Calon-calon nye ialah:
Hadiah merupakan langanan blog saya selama setahun dan pakej percutian 2 hari 1 malam ke pantai port dickson...hahaha...anyway love these blogs very much... u guys are my inspiration ; )