17 May, 2009

Back to school !


Back to school!
eh...bukan buat promosi jualan back to school ek...
ni nak cakap pasal saya akan back to school... ni ada skit sama macam dulu lepas form 5 nak tunggu masuk U... perasaan yang lebih kurang sama la... cuma kali ni lebih clear dah tau apa nak buat bile back to school nanti... so sekarang memang tengah buat benda yang korang masuk U dulu...buat surat, sijil fotostat banyak2 dan mintak pengesahan... buat medical check up...isi borang yang banyak...cari penjamin (-.-!!!)...ish... tak kan dah lupa dah...hehehe....
ah...sebenarnye ada jugak sedikit gementar...lepas dengar ceramah dari seorang cikgu Z (nama dirahsiakan demi menjaga reputasi individu....hehe...)
anyway... tu jek kot...apa nak tulis... waiter!...mintak kupkek satu ngan latte ; )

03 May, 2009

Selamat hari buruh...



Selamat Hari Buruh...kepada siapa yang mengaku diri dia tu buruh...koffff...hahaha...hari yang cukup penat...pagi pkul 9 dah drive dari umah ke klang untuk meeting rahsia...lepas tu pulak balik umah rehat kejap dan keluar lagik untuk berdating...herm...anyway taniah ToMok sebab menang one in a million...hohoho...tu saja...nak tido dah Zzzz.....

02 May, 2009

pagi sabtu yang indah... indah ke?




Kain pelikat..la..la..la..la..la.. kain pelikat.. la..la..la..la..la.. (lagu Anuar Zain yang entah kurun keberapa...koff)Adakah saya mimpi?tak kan mimpi pun nak mimpikan lagu kesukaan zati ni?!?! haha...bangun tengok dah siang dah...survey tengok...rupanye lagu ini dimainkan secara kuat oleh orang umah sebelah umah yang buat majlis kahwin hari ini...erm...dan lagu ini lah yang menjadi background musik ketika saya bersarapan (-.-!!!) ...ni la sarapan saya di pagi sabtu yang indah ini...indah ke kalau menghirup air coklat panas dan makan biskut chipsless sambil mendengar lagu Anuar Zain yang dimainkan seratus kali berulang lagu yang sama... kain pelikat.. la..la..la..la.. kain pelikat..la..la..la..la..la..