17 May, 2009

Back to school !


Back to school!
eh...bukan buat promosi jualan back to school ek...
ni nak cakap pasal saya akan back to school... ni ada skit sama macam dulu lepas form 5 nak tunggu masuk U... perasaan yang lebih kurang sama la... cuma kali ni lebih clear dah tau apa nak buat bile back to school nanti... so sekarang memang tengah buat benda yang korang masuk U dulu...buat surat, sijil fotostat banyak2 dan mintak pengesahan... buat medical check up...isi borang yang banyak...cari penjamin (-.-!!!)...ish... tak kan dah lupa dah...hehehe....
ah...sebenarnye ada jugak sedikit gementar...lepas dengar ceramah dari seorang cikgu Z (nama dirahsiakan demi menjaga reputasi individu....hehe...)
anyway... tu jek kot...apa nak tulis... waiter!...mintak kupkek satu ngan latte ; )

No comments: