25 July, 2009

otak nak rehat...

chinese wood carving

resting...

yeah...yeah...otak dah boleh cuti !
cuti dari check facebook, check email kumpats, chat kat ym, dan tulis blog...
hahaha... anyway ni gambar yang diambik sebelum saya bercuti...
yang gambar ukiran kayu cina tu nak buktikan saya masih cina... ; P
yang kedua tu... tak tau la ape yang saya ambik... so blog ni akan bercuti untuk seketika sehingga kembali dengan lebih banyak gambar dan cerita yang panas !!!

No comments: